Termeni si conditii

Administratorul site-ului profibeauty.ro  isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continului Termenilor si Conditiilor, fara o notificarea in prealabil. Orice astfel de modificari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe website.

       Orice comanda facuta prin acest website va fi supusa acestor Termeni si Conditii.
       Aveti responsabilitatea de a va asigura ca toate detaliile pe care le oferiti pe durata Utilizarii sunt corecte, deoarece Societatea nu poate fi considerata raspunzatoare pentru nicio comanda/livrare gresita datorita furnizarii de informatii eronate.
       COMANDA
       Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Societate. Confirmarea comenzii se face telefonic sau prin e-mail, in functie de stocul de marfa disponibil la momentul plasarii comenzii. Societatea  nu poate fi tinuta raspunzatoare pentru niciun fel de prejudicii cauzate clientilor sai ca urmare a neonorarii comenzilor, din motive ce exced vointei Societatii.
       Conditiile incheierii si executarii contractelor la distanta intre Societate si clientii-persoane fizice sunt reglementate prin O.G. nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, republicata.
Daca efectuati comanda/achizitia in calitate de persoana juridica, persoana fizica autorizata sau intreprindere individuala/familiala, nu se vor aplica prevederile Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, republicata, ci normele de drept comun.
http://www.anpc.gov.ro/

       RETURNARI
       Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Clientul are dreptul sa notifice in scris Societatea ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). In cazul returului, costul de transport nu se returneaza. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile calendaristice.
       Nu se accepta returnarea produselor care prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa.
       In cazul persoanelor juridice, veti aduce la cunostinta Societatii orice reclamatie referitoare la produsele ce v-au fost livrate, in maximum 24 de ore de la receptionarea produselor, urmand ca aceasta sa fie transmisa furnizorului produselor respective, spre solutionare.
       Produsele comandate beneficiaza de garantia oferita de fiecare producator in parte. Societatea nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse. Produsele comercializate de profibeauty.ro nu sunt contrafacute.
       Dupa expedierea produselor, nu veti mai putea solicita Societatii restituirea pretului acestora, decat in conditiile in care acestea prezinta defecte sau nu sunt conforme comenzii. De asemenea, nu veti mai putea returna produsele, insa produsele pot fi inlocuite daca reclamatia este intemeiata. Produsele se va restitui in ambalajul original, cu etichetele individuale nerupte, impreuna cu factura in original.
       PLATA
       Pretul produselor este cel afisat pe website-ul profibeauty.ro in momentul in care Societatea primeste comanda, cu exceptia situatiei in care apare o eroare.
       In cazul in care Societatea descopera o eroare in pretul produselor pe care le-ati comandat, veti fi informat cat mai curand cu putinta si vi se va oferi posibilitatea de a reconfirma comanda cu pretul corect sau de a o anula. In cazul in care Societatea nu va poate contacta, comanda va fi tratata ca fiind anulata. In cazul in care anulati comanda inainte de expediere, dar ati platit deja pentru produse, suma platita va va fi restituita integral.
       Titlul legal de proprietate asupra produselor comandate si livrate nu va fi transferat, inainte ca Societatea sa primeasca toate sumele datorate, in baza acestor Termeni si Conditii.
Pentru informatii detaliate privitoare la livrare, accesati “INFORMATII LIVRARI”.
       Termenii si Conditiile din prezentul document vor fi guvernate de si interpretate in conformitate cu legislatia din Romania si orice litigii vor fi solutionate exclusiv de instantele romane.
 
               CONTACT
 
               SOCIETATEA
               NEW LIFESTYLE PROJECTS SRL
               este persoana juridica de nationalitate romana
               sediul in Bucuresti numar de ordine in Registrul Comertului J40/7125/2011
               cod unic de identificare fiscala 28613390 (denumita „Societatea”)
               TEL: 031.102.32.52
               EMAIL: info@profibeauty.ro, office@profibeauty.ro