Informatii livrare

Informatii Livrare
Produsele comandate pe profibeauty.ro se livreaza in toata tara prin „Fan Curier” sau prin flota proprie sau pot fi ridicate direct de la Showroom-ul nostru din strada Foisorului nr 107A-109, sec. 3, Bucuresti (Program: L-V - 10.00-20.00, S - 09.00-17.00)
Durata livrarii variaza intre 1 si 5 zile, de la confirmarea telefonica a comenzii. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.
In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in Adaugă comentarii despre comanda ta aceste aspecte inainte de finalizarea comenzii.
In ziua in care comanda dumneavoastra va fi expediata, veti fi instiintat telefonic sau prin e-mail, de catre reprezentantii profibeauty.ro sau „Fan Curier”.
Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe produse comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens.
Pentru informatii detaliate privitoare la livrare, accesati “TERMENI SI CONDITII”.
 
MODALITATI DE PLATA
Numerar la livrare - la livrarea produselor prin curierat sau prin reteaua proprie de distributie, plata se face in lei, integral.
Online cu card bancar - procesarea si livrarea comenzii se face dupa ce primim confirmarea platii.
Veti primi factura fiscala in cutia coletului.

Costul transportului este de 18 lei.
 Livrarea se face GRATUIT pentru:
-       Bucuresti/ Ilfov - daca valoarea acestora depaseste suma de 200 lei.
-       Alte judete - daca valoarea acestora depaseste suma de 350 lei.
In cazul stornarii comenzilor sau a returului, costul de transport nu se returneaza.
La receptionarea comenzilor achitate cu Ordin de plata, card online etc, este necesara prezentarea unui act de identitate pentru persoane fizice, iar pentru persoane juridice este necesara prezentarea unui act de identitate si imputernicire sau stampila din partea firmei.
Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si contin TVA.
Pentru modificarea comenzii sau alte intrebari, puteti sa ne contactati prin e-mail info@profibeauty.ro .